Voorbereiding

Start2bike trainingen

Voor beginnende en gevorderde race-fietsers biedt Le Champion trainingen aan in de vorm van vier wekelijkse trainingen, die als doel hebben om alle facetten van het rijden op een racefiets te oefenen  De clinics worden gegeven door onze gecertificeerde instructeurs opgeleid door NTFU en/of KNWU op basis van het Start2Bike concept. Kijk hier voor meer informatie en de data.

Let op je gezondheid, tips van sportzorg

Deelnemen aan de Dam tot Dam Fietsclassic is leuk en gezond. Voor, tijdens en na het evenement is het echter belangrijk goed stil te staan bij een aantal tips, om op een verantwoorde manier te genieten van het evenement. Lees deze tips goed, maar wees er altijd van bewust dat je bij sportactiviteiten zelf primair verantwoordelijk bent voor je gezondheid. Lees de tips hier!

Sportvoeding

ISOSTAR is een sportmerk met een uitgebreid assortiment voor iedereen die op zoek is naar producten aangepast aan de specifieke noden die je lichaam heeft om optimaal energie aan te leveren en te verwerken tijdens fysieke inspanningen. Elke fase van de sport heeft specifieke behoeften en daar zijn de Isostar producten op aangepast. Zo zijn er voedingsmiddelen die je gebruikt voor, tijdens en na de training of wedstrijd. Bekijk hier alle informatie!