Inschrijven groepen

groep300x200

Voor bedrijven en vriendengroepen is er bij de Dam tot Damfietsclassic 2018 een speciale groepsinschrijving mogelijk. Inschrijven met groepen is mogelijk voor fietsgroepen, verenigingen, bedrijven en vriendengroepen tot de deelnemerslimiet is bereikt. Zo kunnen in één keer alle collega’s of fietsmaatjes worden ingeschreven. De groep dient uit minimaal 5 personen te bestaan. Met wie wil jij samen genieten van dit unieke fietsevenement?

Na inschrijving ontvang je een bevestigingse-mail met daarin inloggegevens voor jouw persoonlijke account. Hier kun je deelnemers voor het team uitnodigen en jouw team(s) beheren. 

Voorwaarden
Klik hier voor de Algemene Voorwaarden.

Schrijf je in als groep!
Inschrijven

Afstanden

Groepen kunnen voor dezelfde afstanden kiezen als de individuele deelnemers, namelijk 40, 60, 85, 105 en 150 km. Ook kan er gekozen worden voor een Business Arrangement die beschikbaar is voor bedrijven met verschillende aantrekkelijke opties. Bekijk hier het Business Arrangement.

Tarieven

De kosten zijn gelijk aan de individuele inschrijving, namelijk €13,50 p.p. voor de 40 en 60 km, €15,- p.p. voor 80 km en €16,50 p.p. voor de 105 en 150 km.

Stuurbordje

Op het stuurbordje wordt de groeps-/bedrijfsnaam vermeld. Besluit je op de dag van het evenement een kortere afstand te fietsen, dan is dat altijd mogelijk met het ontvangen stuurbordje.

Huur een VIP Pagodetent

Wanneer je jouw groep, teamleden of collega’s op speciale wijze wilt ontvangen bij Dam tot Dam FietsClassic, dan kan dat door een exclusieve pagodetent te huren tegenover het Koninklijk Paleis op de Dam in Amsterdam. Je huurt een unit op een unieke locatie. Er is maar beperkt ruimte beschikbaar op de Dam, het aantal tenten is dan ook gelimiteerd. Neem voor meer informatie contact op via e-mail of 072-5338136.

Lees hier alle voordelen en specificaties.